Wat We Doen
De vereniging Plaatselijk Belang Nuis-Niebert komt op voor de belangen van de bewoners van de buurdorpen. Daarnaast organiseren wij diverse evenementen zoals het tweejaarlijkse Midzomerfeest, het jaarlijkse Sinterklaasfeest en de lampionnenkeuring tijdens Sint Maarten. Tot onze taken behoren ook het onderhouden van contacten met diverse instanties en een gesprekspartner zijn bij voorlichtingen. Lijkt het u leuk om toe te treden tot het bestuur van Plaatselijk Belang? Meldt u dan als kandidaat. Voor verdere inlichtingen kunt u contact opnemen met één van de huidige bestuurleden.

Werving nieuwe leden
Nuis-Niebert telt ongeveer 600 huishoudens. Ca. 400 daarvan zijn lid. Natuurlijk is het een utopie dat alle huishoudens lid willen zijn van Plaatselijk Belang Nuis-Niebert, maar als bestuur willen we dát wel proberen.  Wilt u ons steunen door lid te worden voor € 6,- per jaar? Neem dan contact op met één van de huidige bestuursleden.

Nieuwe ronde dorpsvlaggen
Sinds 2011 heeft Nuis-Niebert een eigen vlag! Vele inwoners van Nuis-Niebert hebben al een dorpsvlag, maar er zijn ook inwoners die graag nog een vlag willen bestellen. Om aan de vraag van de inwoners te kunnen voldoen zijn wij van plan om weer een nieuwe voorraad vlaggen te bestellen. Heeft u dus nog geen dorpsvlag of moet uw dorpsvlag vervangen worden, bestel deze dan via pb@nuisniebert.nl of telefonisch bij Tita Beerlings 0594-549023.

Prijzen dorpsvlag:
Standaard vlag: €   15,00
Vlag van 2,25 x 1,50 m (mast 6 meter) ca. € 61,00*
Vlag van 2 x 3 m (mast 8 of 9 meter) ca. € 110,00*

* Dit is de prijs is het duurste geval. Deze prijzen zijn afhankelijk van het aantal bestellingen bij de leverancier.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.