Het heeft even geduurd, maar het laatste onderdeel van het Dwarsdiep-project is inmiddels opgeleverd. De Vrijborg, het Molenhuis, Kamp Nuis en de kerk in Nuis worden voorzien van een stukje informatie wat wordt weergegeven op een A3 formaat lessenaar. Plaatselijk Belang Nuis-Niebert heeft deze prachtige panelen jongstleden geplaatst:

Het veldje nabij de brandweerkazerne in Niebert en het stukje grond voor de uitbouw van de Vrijborg, ter hoogte van de brievenbus in Nuis, is voorzien van een 3-luik informatiebord.

De borden zijn in een driehoeksopstelling geplaatst, waarvan twee panelen voorzien zijn van tekst en foto’s m.b.t. het heden en het verleden rondom het historische pad. Het derde paneel bevat een stratenplattegrond. Er is door een aantal bewoners informatie en/of foto’s geleverd waarvoor onze dank. De uiteindelijke tekst en lay-out is hoofdzakelijk door Ine Lagerwerf uit Boerakker verzorgd. Zij heeft zich vrijwillig beschikbaar gesteld en veel tijd en energie in het project gestoken, waarvoor PB haar erg dankbaar is! Een mooie aanvulling om het toerisme in onze dorpen weer een extra impuls te geven.

1 reactie

  1. Kan het jammer genoeg nu niet zien maar ben zeer nieuwsgierig. Het heeft wel even geduurd, maar wellicht is het resultaat er dan ook naar.

Geef een antwoord

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.