Wethouder Vos verricht de starthandeling van plan Coenderslaan te Nuis
Op woensdag 29 januari jl. heeft wethouder J. Vos van de gemeente Marum de starthandeling, het graven van een cunet, verricht voor de aanleg van de bouwstraat in het invulplan aan de Coenderlaan te Nuis. Op deze locatie, van de voormalige openbare basisschool “De Coepel” en 12 huurwoningen van Wold en Waard, worden nieuwe woningen gebouwd.

Bouwrijp maken
Het bouwrijp maken van het terrein wordt uitgevoerd door Oosterhof-Holman uit Grijpskerk. Op 1 april starten de nutsbedrijven met de aanleg van de nieuwe kabels en leidingen.

Beschikbare woningen
In het invulplan is ruimte voor 18 woningen: 8 starterswoningen, 6 vrijstaande woningen en 2 2/1-kapwoningen. De verkoop verloopt voorspoedig. Van de starterswoningen zijn inmiddels 6 verkocht. De starterswoningen en de 2/1-kapwoningen zullen gebouwd worden door bouwbedrijf Plegt-Vos uit Vriezenveen. Omstreeks 1 mei 2014 wordt er begonnen met de nieuwbouw.

Meer informatie
Wilt u informatie over de projectwoningen van Plegt-Vos, dan kunt u contact opnemen met makelaardij Tj. van der Laan. Hebt u interesse in de kavels voor de vrijstaande woningen dan kunt u contact opnemen met mevr. A. Bergsma van de Gemeente Marum, sector Ruimte en Werken, bureau BROM, 0594 -28 36 53. [Bron: gemeente Marum]

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.