headerHet door Plaatselijk Belang georganiseerde bevrijdingsfeest mag een succes worden genoemd. ‘s Ochtends werd in de Wieken eerst de vlag gehesen door burgemeester van Bekkum en het Wilhelmus gezongen. Daarna was er voor alle inwoners een ontbijt. Dit viel bij een ieder in de smaak. Daarna was er een programma in en rond de Vrijborg. Het jubilerende Noaberkoor trad op en buiten waren er voor de kinderen oud-hollandse
spelletjes en een straattekenwedstrijd. Winnaars Thomas Dijk (2 jr.), Marco Zuidema (8 jr.) en Lianne Dijkstra (10 jr.) kregen hiervoor een leuke beker.

Ook de jeu-de-boulevereniging van Nuis & Niebert gaf acte de presence. Inwoners werden uitgenodigd om ook een balletje te komen gooien. Onder het genot van een hapje en een drankje werd om 12.30 uur  het programma afgesloten d.m.v. het oplaten van rood-wit-blauwe luchtballonnen.
Hieraan waren kaartjes bevestigd waar de kinderen hun naam op hebben gezet. De fotowedstrijd werd gewonnen door Michelle Hoeksma. PB bedankt de vele vrijwilligers (o.a. de Wieken en de Vrijborg) voor hun belangeloze inzet. Klik hier voor de foto’s.

Geef een antwoord

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.