WOW groeit uit de yoga jas

WOW verhuist van Molenweg naar Lietsweg
Als Way of Working team hebben wij afgelopen jaar een enorme ervaring opgedaan. Yoga ruimte buitenkant Op 5 maart 2017 zijn wij gestart met een klein aantal deelnemers. Op de maandagavond om 18.30 uur hadden wij 1 groep en dezelfde week hebben wij besloten om ook op de dinsdagavond om 20.00 uur  een groep deelnemers te verwelkomen.
Nu na een jaar bestaan hebben wij bijna 70 deelnemers, waarvan wekelijk ongeveer 40 a 50 enthousiaste deelnemers een les volgen. Veel deelnemers noemen de les meer een beleving. Bij binnenkomst een kop thee, een gesprek bij de haard en daarna de Do-In Yogazaal binnentreden.
Hiska Ensink opent de les waarbij er altijd tips worden gedeeld, die met het jaargetijde te maken hebben. Na de opening en een juiste warming-up neemt Willem Ensink een gedeelte van de les over. Deze interactie is van belang om een juist evenwicht te krijgen. Ook observeert en begeleidt de partner, die niet voor de groep staat, de WOWHWdeelnemers.

De lessen bevatten altijd grondoefeningen, die worden opgevolgd door staande oefeningen en deze worden daarna weer met grondoefeningen en een eindmeditatie afgesloten. De afsluiting wordt weer door Hiska Ensink gedaan. Extra uitleg over voeding en het uitwisselen van recepten wordt door alle deelnemers op prijs gesteld.
Na een jaar zijn we uit onze jas gegroeid en waren we aan het zoeken naar een plek waar we de komende jaren onze inspiratie verder kunnen laten groeien en bloeien. Wie zoekt zal vinden klopt daadwerkelijk want, vanaf 5 maart 2018 geven wij onze lessen aan de Lietsweg 6, 9364 TB te Nuis. Voor de deelnemers is dit vlakbij. Vanaf begin augustus gaan Willem en Hiska naast deze mooie zaal wonen.

Deelnemers zijn en blijven enthousiast en voelen zich letteRoute molenweg 64 lietsweg 6rlijk en figuurlijk steeds beter in hun vel. Ook specialisten verwijzen hun cliënten steeds vaker door naar de Way of Working. Het rekken en strekken van je lichaam en aandacht voor het geestelijk aspect volgens een eeuwenoude Oosterse traditie werkt. Zeker in de drukke Westerse maatschappij komt men bij de Way of Working niet alleen tot rust, maar merkt men dat er balans is te vinden in het dagelijks doen en laten.
Op de site  www.wayofworking.net is veel informatie te vinden. Ook kan men hier simpel doorlinken naar de Facebook- en Instagrampagina’s.

1 reactie op “WOW groeit uit de yoga jas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.