Woningmarktonderzoek gemeente Westerkwartier

Doe mee aan het woningmarktonderzoek en laat je stem horen
De gemeente vindt het belangrijk te weten wat er in de dorpen leeft op het gebied van wonen. Met de meeste dorpen heeft het college inmiddels via de dorpenronden een gesprek gevoerd. Graag wil de gemeente verder met de dorpen in gesprek over het onderwerp wonen. Op 4 september 2019 vindt een bijeenkomst voor vertegenwoordigers van de dorpen plaats. Alle inwoners krijgen de mogelijkheid mee te denken over logoWKwat er in de woonvisie moet komen te staan.

Tot en met 21 juli kunnen inwoners online vragen beantwoorden en plekken aanwijzen waar kansen liggen of waar iets moet gebeuren. De vragenlijst is te vinden op www.kaw.nl/westerkwartier. De gemeente bespreekt de resultaten op de genoemde dorpenbijeenkomst en gebruikt de uitkomsten bij het maken van de woonvisie. Het woningmarktonderzoek is na de zomer in concept gereed en de woonvisie tegen het einde van dit jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.