Winterconcert Vocal Group Tous les oiseaux d’Europe

Twee jaar geleden organiseerden zij zelf een optreden in de kerk van Nuis, mede bedoeld voor eigen aanhang. Wij,  van de Activiteiten Commissie Kerken Nuis-Niebert, waren toen zo onder de indruk van hun vocale kwaliteiten, sprankelende presentatie en origineel repertoire dat wij hen gevraagd hebben nog eens te komen optreden, nu voor een breder publiek.

Tous les oiseaux

foto’s: Merope Art

Tous les oiseaux d’Europe is een unieke vocal group uit Groningen met 21 zangers en zangeressen onder leiding van Hans Kaldeway. De groep timmert al jaren, ook landelijk, met succes aan de weg, met een combinatie van eigenzinnig repertoire, spannende arrangementen en af en toe onverwachte instrumenten. Ook deze keer brengen ze vertrouwde kwaliteit èn (elektronische) vernieuwing, voor de gelegenheid met een winters tintje. Kippenvel gegarandeerd!

Tous les oiseaux d'EuropeVocal group Tous les oiseaux d’Europe onderscheidt zich door de verrassende repertoirekeuze: geen meezingers, maar vaak minder bekende nummers die een duidelijke meerwaarde krijgen ten opzichte van het origineel, vanwege de uitgekiende arrangementen van dirigent Hans Kaldeway. (Nog) relatief onbekende artiesten, maar ook gevestigde namen als John Mayer, Katzenjammer, Caro Emerald, Vienna Teng en Muse passeren de revue.
Ze halen alles uit de kast om het publiek muzikaal en visueel te verrassen en te verwennen.

Voor meer informatie zie http://website.tlode.nl/
Zondag 27 januari 2019 om 15:00 uur in de kerk van Nuis, entree € 7.50 (incl. pauzedrankje). Reserveren via derkdijk@ziggo.lnl / 0594-641806.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.