Win € 5.000 en maak uw buurt fijner om in te wonen

Win € 5.000,- en maak uw buurt fijner om in te wonen
Wat staat er bij u en uw buren op het verlanglijstje? Zijn er misschien wensen om de leefbaarheid in uw buurt te vergroten? En zijn die niet te realiseren, omdat er te weinig budget is? Misschien kunnen ze nu werkelijkhIdeeWesterkwartiereid worden.

Voor het beste idee is maar liefst € 5.000,- beschikbaar
De prijs is de moeite waard. Voor het beste idee is maximaal €5.000,- beschikbaar. Er is 1 voorwaarde: Het idee wordt in 2021 werkelijkheid of er is een flinke start gemaakt.
Als het beste idee minder kost, besteden we het geld aan andere goede ideeën.

Aandacht voor leefbare buurten in de Bewust Wonen Weken van 2020
We organiseren ze ieder jaar: De Bewust Wonen Weken. De gemeente Westerkwartier samen met het Huurderplatform Westerkwartier en de woningcorporaties Huisvesting Vredewold, Wierden en Borgen en Wold & Waard.

3 weken waarin de thema’s veilig, prettig en duurzaam wonen centraal staan. Dit jaar was het hoofdtIdeeWesterkwartier2hema: leefbaarheid. En daarom deze prijsvraag: een uitnodiging aan u om het wonen in uw straat, buurt of dorp nog prettiger te maken.

U hebt nog de hele maand december om een goed idee in te dienen
Neem een kijkje op www.bewustwonenweken.nl. Daar leest u meer info over de prijsvraag en over de spelregels van de prijsvraag. Een jury gaat in januari alle ideeën beoordelen. In februari 2021 is de prijsuitreiking. De precieze datum is nog niet bekend, maar dat laten we u natuurlijk weten. Vindt de jury uw idee het beste, dan wint u de Bewust Wonen Westerkwartier Prijs. De kosten voor de uitvoering van het idee worden betaald, met een maximum dus van € 5.000,-.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.