Westerkwartier marathon door Nuis en Niebert

De dorpsvlag mag weer uit!
Op zaterdag 6 oktober wordt ter ere van onze nieuwe gemeente (Westerkwartier) een Dorpsvlag-Nuis-Niebert-banner1marathon georganiseerd. De route ‘loopt’ ook door onze dorpen! Wat zou het leuk om alle lopers te verwelkomen met onze mooie dorpsvlag. Een vrolijke noot van de Nuusmers en Nieberters aan alle deelnemers. 

De hele marathon, 42,2 km start om 11:00 uur in Leek en gaat naar Zuidhorn, Niekerk, Oldekerk, Sebaldeburen, Grootegast, Noordwijk, Marum naar Nuis, Niebert en de finish is bij de Rodenburghal in Leek. De eerste deelnemer zou rond 13:15 uur in Nuis kunnen arriveren.

De halve marathon (21,1 km) start om 13:00 uur in Grootegast en heeft dan dezelfde route als hierboven. Om 14:00 uur start de route Marum-Leek welke 8,5 km is.

Er zijn ook diverse wandelroutes. De wandelaars lopen langs ‘t Pad. Meer info op de website van de Westerkwartier Marathon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.