Stratenvolleybal 2019

Voor de 13e keer (hopelijk brengt deze keer geen ongeluk) op rij wordt er weer een stratenvolleybaltoernooi georganiseerd door de korfbalclub Wees Kwiek. Dit jaar vindt het evenement plaats op vrijdag 5 juli. Trommel een team bij elkaar en doe mee!

VolleybalLet er wel op dat de minimum leeftijd 14 jaar is en dat er minimaal 2 dames in het veld moeten staan. Ook mogen er maximaal 2 NEVOBO-spelers meedoen.

Speciaal voor de jeugd!
Na het succes van vorig jaar is er weer een toernooi voor de jeugd onder de 14 jaar. Dit vindt plaats op dezelfde avond! Net zoals vorig jaar komt er een extra veld te liggen waar de jeugd kan gaan strijden voor de top 3. Er kunnen hierbij maximaal 4 teams aan mee doen en ook hierbij geldt minimaal 2 dames in het veld. De minimum leeftijd is hierbij 10 jaar.

Opgeven kan bij Desiree Steenbergen, 06-40055716 of desiree.steenbergen@hotmail.com. Opgeven kan tot en met 21 juni. Er kunnen maximaal 24 teams mee doen en VOL=VOL dus geef je snel op!

We hopen weer op een sportieve avond op het korfbalveld!
Korfbalvereniging Wees Kwiek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.