Samen spelen, samen delen…

Dan ben je bij Wees Kwiek aan het goede adres!

Er mag weer gesport worden in de buitenlucht en daar hebben wij als korfballers natuurlijk enorm geluk. We kunnen weer heerlijk met z’n allen rennen, vliegen, springen in de wei. Niet iedereen heeft zo’n pWeesKwiekrachtige locatie aan de bosrand in Nuis! Sportcentrum Elsomo moet deze A-locatie ook opgevallen zijn. Ze trainen nu drie keer in de week op het korfbalveld. Ook zijn er af en toe voetballers aan het zweten. Het is hierdoor een stuk drukker rondom het veld, waardoor er onder andere wat problemen werden ondervonden door de buurt. Dit is als het goed is opgelost en hopelijk worden de richtlijnen door een ieder netjes opgevolgd. Wie weet wordt onze accommodatie zo gewaardeerd, dat ze in de toekomst een balletje komen gooien…?

Helaas hebben wij naast de al eerdere afgelaste activiteiten nu ook definitief het jeugdweekend en stratenvolleybaltoernooi afgelast, de ledenvergadering is verplaatst naar 9 september. Nieuwe leden blijven altijd welkom, dus bent u nieuwsgierig naar ons multifunctionele sportcomplex, we trainen op de dinsdagavond (www.weeskwiek.nl).

Sportieve groeten,
Korfbalvereniging Wees Kwiek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.