Museum ‘t Steenhuus is weer open

De door corona verlate opening van het museum op 1 juli jl. is prima verlopen.
De voorzitter verrichtte de opening met een korte toespraak. Jong en oud kwamen deze middag naar het museum : wandelend, fietsend, per wandelwagen en met rollator.
Al met al een geslaagde, gezellige middag.keuken museum - kopieInmiddels is het museum al meerdere keren geopend geweest op de gebruikelijke tijden : donderdag-, zaterdag- en zondagmiddag telkens van 13.30 tot 17.00 uur.
De bezoekers zijn steeds vol lof over het museum.
Er zijn ook weer een aantal activiteiten ingepland: op vrijdagavond 6 augustus is er klootschieten voor jong en oud vanaf 14 jaar waarvoor men zich om 18.30 uur kan aanmelden bij het museum.
De jaarlijkse fietstochten staan gepland op 21 en 22 augustus en starten tussen 09.30 en 13.00 uur.
Voor de jeugd is er iets speciaals ontwikkeld waaraan alle musea in de gemeente Westerkwartier meedoen, zo ook Museum ‘t Steenhuus. Kinderen kunnen in de musea een bouwplaat krijgen van een minimuseum welke ze kunnen inrichten met in ieder museum te verkrijgen ander klein voorwerp.
Zie voor meer info over dit minimuseum op de website van de gemeente Westerkwartier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.