Jubileumconcert Klaas Landman verplaatst

Reeds verkochte kaarten blijven geldig, concert verplaatst naar november

Voor Klaas Landman uit Niebert is 2020 een bijzonder jaar. Dit jaar is hij namelijk 40 jaar actief als zanger/liedjesschrijver. Op 24 mei zou dit in het BaronTheater te Opende gevierd worden met een jubileumconcert, met medewerking van onder andere Showorkest Bigband & Zo, zangkoor In Between en Duo Sonic. Gezien de huidige situatie kan dit concert uiteraard gKlaas Landmaneen doorgang vinden.

Landman: “De voorverkoop was al gestart en de affiches deels opgehangen toen het concert moest worden geannuleerd. Erg jammer, iedereen had zich er erg op verheugd, maar deze Coronacrisis brengt veel ergere dingen met zich mee”

Wel is er al een nieuwe datum voor het concert gevonden, zondagmiddag 29 november. Reeds verkochte kaarten blijven geldig. De waardebonnen die ter beschikking waren gesteld voor enkele loterijen kunnen eveneens nog gewoon ingewisseld worden voor kaarten. Landman, die ook alle optredens met een speciaal programma rondom 75 jaar bevrijding zag afgelast, hoopt dat het concert in november wel door kan gaan. In oktober wordt hieraan de nodige publiciteit gegeven.

Klaas Landman is geen onbekende in de regionale zangwereld. In de jaren 80 van de vorige eeuw werkte hij al regelmatig mee aan Radio Noord programma’s en gaf hij koffieconcerten. Nog steeds treedt hij af en toe op met een liedjesprogramma. In 2013 kwam zijn cd-album “In jou klinkt een lied” uit. In 2018 stond hij nog in de finale van het OSF in het DelaMar Theater in Amsterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.