Iris Tuinstra gaat internationaal

Sponsoren gezocht
Dorpsgenoot Iris Tuinstra gaat in januari samen met nog 5 turnsters en 3 begeleiders (trainster, jury en verzorger) van Tiga uit Leek, deelnemen aan de Grand Prix van Nimes in Frankrijk.Tiga

Ze verblijven van 23 t/m 26 januari in Zuid-Frankrijk, waar ze deelnemen aan de podiumtraining en de wedstrijd (sprong, brug, balk en vloer) waarbij zowel de individuele score als een teamscore wordt berekend. Zaterdagavond nemen ze deel aan het Golden Nymps Gala, dit is een kort show.

Naast Frankrijk en Nederland zijn dit de overige deelnemende landen: Italië, Spanje, België, Zwitserland, Duitsland, Suriname, Oekraïne, Slovenië, Zweden, Engeland, Portugal en Roemenië. Dit is voor deze turnsters een geweldige uitdaging en ervaring waar ze ontzettend naar uitkijken.

Om de kosten voor deze wedstijd in Frankrijk te kunnen financieren zoeken ze sponsoren. Ze laten daarom een T-shirt bedrukken, waarop u als sponsor voor minimaal €50 (meer mag uiteraard ook) uw naam op de achterzijde kan laten vermelden.

Tevens is er inmiddels een lege flessen actie gestart, dus heeft u nog lege flessen dan kunt u deze bij de familie Tuinstra inleveren (Holtweg 12 Niebert). In december gaan de turnsters nog kniepertjes bakken en verkopen.

Meer informatie kunt u vinden op de facbook pagina van Tiga https://www.facebook.com/Tigaleek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.