LAATSTE DAG OM TE REAGEREN!
Het nieuws vandaag de dag verspreid zich snel, supersnel. Facebook, twitter, whatsapp, je kunt er tegenwoordig niet meer omheen. Nieuws voor een breder publiek wordt sinds 2008 verspreid op de website van Nuis-Niebert: www.nuisniebert.nl.

De website wordt dagelijks bezocht door 250 bezoekers en heeft zo’n 50 ‘abonnees’ die automatisch een melding krijgen wanneer er een nieuw artikel is geplaatst. Daarnaast worden alle nieuwsberichten gedeeld via de facebook-pagina van PB waar ongeveer 550 ‘vrienden’ kennis kunnen nemen van het nieuws in onze dorpen. Voor nieuws is websitebeheerder Roelf van der Meulen afhankelijk van wat de vele verenigingen uit NN én individuen hem aanleveren, dus … NN laat u horen! Tevens biedt de site de mogelijkheid aan verenigingen en stichtingen om hun eigen website te linken, zodat bijv. nieuwe inwoners in één keer geïnfor-meerd zijn over wat NN te bieden heeft.

Last but not least: onze eigen dorpskrant Nuis-Niebert. Opgezet in 2000 wordt de krant 1x per 2 maanden door een vaste groep vrijwilligers huis-aan-huis verspreid in Nuis en Niebert. De krant wordt bekostigd door de vele adverteerders, waarvoor onze hartelijke dank! Ook de dorpskrant is afhankelijk van nieuws en informatie die door individuen, verenigingen en stichtingen worden aangeleverd. Dus … wilt u uw bedrijf promoten, wetenswaardigheden delen of gewoon iets leuks onder de aandacht brengen, mail ons! dorpskrantnn@gmail.com.

Waarom deze poll? Folders en kranten kunnen steeds meer via internet gedownload worden. Als redactie zijn wij dan ook benieuwd of u het nog op prijs stelt om de dorpskrant in uw brievenbus te blijven ontvangen. Of geeft u de voorkeur aan het lezen van de krant op de website (denkend aan het milieu).

Wij zijn benieuwd naar uw mening!  Voor alle duidelijkheid: Het komende seizoen (september 2015 t/m juni 2016) blijft de dorpskrant huis-aan-huis bezorgt; uitgezonderd adressen voorzien van onderstaande NEE-NEE sticker. Omdat niet iedereen over een computer en/of internet beschikt kunt u uw mening op 2 manieren uitbrengen:

  1. Via de twee(!) vragen op deze site (zie hieronder).
  2. Door de bon in de dorpskrant in te vullen en te deponeren in de brievenbus van de Vrijborg of bij één van de redactieleden.

U kunt stemmen t/m 28 oktober 2015 (i.v.m. uitgave dorpskrant editie november).


[poll id=”1″]


[poll id=”2″]

3 reacties

  1. Je leest de dorpskrant even door en de agenda haal je er uit en prik je op het prikbord.
    Soms heb je een adres nodig van een bedrijf uit de omgeving of tel nummer, en dat vind je dan in de dorpskrant.
    En wij de Vrijborg maken er ook dankbaar gebruik van, ga zo door.

  2. Ik vind het super dat er een dorpskrant wordt gemaakt. Wij lezen hem niet. Maar ik kan me voorstellen, dat voor een bepaalde generatie een dorpskrant informatie geeft, die je anders niet binnen krijgt. Ik volg zelf het nieuws via sociale media. Dus voor mij persoonlijk nee, maar waarschijnlijk voor heel veel anderen ja!

Geef een antwoord

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.