Bestuurslid gezocht voor de Vrijborg

Dorpshuis De Vrijborg in Nuis: vóór en dóór mensen!
Ons dorpshuis De Vrijborg is geopend in september 1998 en is een ontmoetingsplaats voor de bevolking van de dorpen Nuis en Niebert. De Vrijborg wordt beheerd door een Vrijborg vrijwilligersStichtingsbestuur en de exploitatie geschiedt uitsluitend op vrijwillige basis. Er zijn circa honderd vrijwilligers die aan verschillende activiteiten hun steentje bijdragen. Verenigingen, die De Vrijborg als thuishaven hebben, staan op vaste tijden op de agenda. Daarnaast vinden er vergaderingen, uitvaartbijeenkomsten, sociaal culturele voorstellingen en jaarlijks terugkerende evenementen plaats.
Als bestuur streven we naar een toekomstbestendig dorpshuis waar activiteiten en bijeenkomsten niet alleen voor maar ook door dorpsgenoten georganiseerd (kunnen) worden.

Ter versterking van ons bestuur zoeken wij per direct een BESTUURSLID op vrijwilligersbasis.

Wat wij doen:

  • Het bestuur vergadert meestal op de 3e donderdag van iedere maand. Een ongedwongen sfeer, humor en de nodige kwinkslagen kenmerken onze vergaderingen.
  • De huidige speerpunten zijn de renovatie van de grote zaal en de invulling van een toekomstbestendig dorpshuis. • Van elk bestuurslid wordt verwacht dat hij/zij extra hand- en spandiensten verleent, om bijvoorbeeld de zaal klaar te zetten of bardiensten te draaien. Ook heeft elk bestuurslid specifieke taken.

Wij zoeken:

  • Een enthousiaste Nuusmer of Naiberter. Gezien de huidige samenstelling van het bestuur, 4 dames en 2 heren, gaat onze voorkeur uit naar een man.
  • Je bent computervaardig en hebt affiniteit met social media.
  • Het zou heel prettig zijn als je beschikt over een technische achtergrond of affiniteit hebt met het bewandelen van gemeentelijke/provinciale wegen.

Interesse? Lijkt het je interessant om mee te werken aan het dorpshuis van de toekomst, neem dan contact op met één van de bestuursleden: Dolf Boorsma, Theo van Hecke, Geertje van der Kaap, Aukje Pilat, Hillie van der Wijk of Jeannet Rijskamp. Je kunt ook je interesse mailen naar: mail@devrijborg.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.