Coendersborg

De prachtige Coendersborg is iedere zondag van 1 mei tot 1 november geopend voor bezichtiging van 13:30 – 17:00 uur. Er zijn dan 2 gastvrouwen/heren aanwezig die, als er behoefte aan is, uitleg geven overCoendersborg de historie van de borg. De toegang is gratis!

Er kunnen diverse evenementen worden georganiseerd. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met Anna Bronsveld van het Groninger Landschap. Er wordt dan bekeken wat de mogelijkheden zijn.

Verhuur
Sinds enige tijd wordt de bovenverdieping van de prachtige locatie (net als het ernaast gelegen Börgbloemke) als erfgoedlogies verhuurd en via de site Buitenleven vakanties kunnen mensen het vakantiehuis reserveren en zich een week of weekend borgheer of dame wanen.

Muziekkoepel
muziekkoepelOok de, achter de borg, gelegen muziekkoepel kan worden gebruikt. Ook hiervoor kunt u contact opnemen met Anna Bronsveld van het Groninger Landschap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.