Zaterdag 16 december Kerstmarkt in Nuis

Update: Nu al bijna 20 standhouders! (stand 11 oktober)
Muziekvereniging Amicitia en Plaatselijk Belang Nuis-Niebert organiseren samen, net als vorig jaar, een Kerstmarkt op Landgoed Coendersborch van Het Groninger Landschap.

coendersborch in de sneeuwDe voorbereidingen voor de Kerstmarkt 2017 zijn weer begonnen. Het is weliswaar nog vroeg voor een aankondiging van een Kerstmarkt, maar verenigingen of mensen die mee willen werken of mee willen doen, zullen er al mee bezig zijn. Zij kunnen zich al opgeven bij de organisatie.

Dankzij de medewerking van Het Groninger Landschap, die het achterterrein van De Coendersborch en de Cultuurkoepel beschikbaar stelt, kan de kerstmarkt net als vorig jaar op deze sfeervolle locatie plaatsvinden.

In de aanloop naar dit gebeuren zullen wij via de kranten op een later tijdstip meer details prijsgeven. U kunt in elk geval al vast in uw agenda noteren dat de kerstmarkt plaatsvindt op zaterdag 16 december tussen 16:00 en 21:00 uur.

De organisatie van de kerstmarkt vraagt personen of organisaties, die graag een kraampje willen hebben om spullen te verkopen of om reclame te kunnen maken voor hun vereniging, zich uiterlijk 5 december aan te melden bij Tita Beerlings van Plaatselijk Belang Nuis-Niebert, tel.: 0594-549023 of pb@nuisniebert.nl. Bij de toewijzing van de kramen zal geprobeerd worden een zo gevarieerd mogelijk aanbod van ‘koopwaar’ te krijgen. En… ‘vol is vol’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>