DIOC – De Illegale Ouderen Club

DIOCDIOC (De Illegale Ouderen Club), opgericht in 2014, is een vereniging uit Nuis-Niebert met ca. 70 leden in de leeftijdscategorie 35 tot 65 jaar. Jaarlijks organiseert het bestuur 4 activiteiten vanuit of in het stamcafé ‘In de Klaver’. Begin februari staat standaard de jaarvergadering op het programma. Liefst zo kort mogelijk zodat aansluitend voldoende tijd is voor een interessante spreker of een andere gezellige activiteit. De 2e activiteit wordt gepland in de maand mei. De 3e eind augustus/begin september en de laatste in november.

Hou je van een ongedwongen sfeer en gezelligheid, meld je dan aan als lid! Voor de lidmaatschapskosten hoef je het niet te laten, die bedragen slechts € 15,- per jaar.

Wil je eerst meer informatie of een keer ‘op proef’ meegaan, neem dan contact op met onze secretaris: Jeannet Rijskamp, 0594-643275 of via rijskamp.j@hetnet.nl

Bestuur DIOC (Wietse Kalfsbeek (voorzitter), Anneke Dorsman (penningmeester), Jeannet Rijskamp (secretaris), Bert Brandsma en Berend Renkema (bestuursleden).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.