Take it Easy in de kerk van Nuis

Easy listening on a Sunday afternoon; van John Denver tot John Mayer
Op zondagmiddag 4 maart 2018 om 15:00 uur treedt in de kerk van Nuis het trio Take it Easy op met relaxte luistermuziek, (semi-)akoestisch gespeeld.

HTakeItEasyet trio bestaat uit Rudy Bron (akoestische gitaar, mondharmonica en zang), Anton Benedictus (gitaar en zang) en Petrus Soumokil (basgitaar, piano en zang). Ze komen alle drie uit Marum. Zij spelen voornamelijk luisterliedjes, het meest Engelstalig, maar ook wel Nederlandstalig. Zij brengen een gevarieerd programma vanaf de zestiger jaren tot nummers van deze tijd.

Het thema van het optreden is “Van John Denver tot John Mayer”. Er worden bekende en minder bekende popsongs van diverse artiesten/groepen gespeeld, naast die uit de titel o.a. van Simon & Garfunkel, The Eagles, Venice, Adele, Ed Sheeran, De Dijk en  BLØF.

Ze hopen een breed publiek een aangename zondagmiddag te bezorgen en daarom is op hun verzoek de entreeprijs ook “easy” gehouden: € 5 (incl. koffie/thee).
Reserveren is niet nodig.

Wat: Trio Take it Easy met relaxte luistermuziek, (semi-)akoestisch gespeeld
Waar: de kerk van Nuis
Wanneer: zondagmiddag 4 maart om 15:00 uur
Entree: € 5 (incl. koffie/thee)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>