Stratenvolleybaltoernooi

Inschrijvingstermijn verlengd!

NU OOK JEUGDSTRATENVOLLEYBAL
Vrijdag 6 juli dan is het weer zover! Voor de 12de keer op rij wordt er door de korfbalclub Wees Kwiek het stratenvolleybaltoernooi georganiseerd. Trommel een team op en doe mee aan dit evenement op het korfbalveld. Zorg er wel voor dat er minimaal twee dames per team zijn en maximaal twee NEVOBO-spelers meedoen. De minimum leeftijd 14 jaar.stratenvolleybal

Opgeven kan bij Desiree Steenbergen, 06-40055716 of via desiree.steenbergen@hotmail.com Opgeven kan t/m 22 juni. Er kunnen maximaal 24 teams meedoen en VOL=VOL, dus geef je snel op!

NIEUW ! Speciaal voor de jeugd!
Aangezien de minimum leeftijd voor het stratenvolleybal op 14 jaar is kan de jongere jeugd niet mee doen aan dit evenement. Daarom is er een idee gekomen om toch voor de jeugd onder de 14 jaar ook een volleybaltoernooi te organiseren. Dit vind plaats op dezelfde avond!

Er komt een EXTRA veld te liggen waar de jeugd kan gaan strijden voor de top 3. Er kunnen hierbij maximaal 4 teams aan mee doen en ook hierbij geldt minimaal 2 dames in het veld. De minimum leeftijd is hierbij 10 jaar. Opgeven kan t/m 22 juni. Wanneer er niet 4 teams worden opgegeven, gaat alleen dit toernooi niet door.

Opgeven kan bij Desiree Steenbergen, desiree.steenbergen@hotmail.com of 06-40055716. Doen jullie mee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.