Nieuws van museum ‘t Steenhuus

Het museumseizoen is inmiddels weer in volle gang. Maar het bestuur van museum ‘t Steenhuus organiseert niet alleen maar museumbezoeken. Ze doen meer…

Bij museum ‘t Steenhuus zijn tijdens Open Monumentendag op zaterdag 9 september a.s. altijd diverse activiteiten, zo ook dit jaar. Zo heeft bakker Noordhoff uit Oldekerk weer toegezegd aanwezig te zijn met ambachtelijk gebakken gevulde koeken en tevens ter plekke gevulde koeken te bakken. Bij deze ook nog de herhaalde oproep voor nog een enkele hobbyist om op deze dag zijn/haar hobby te tonen, te demonstreren en eventueel te verkopen. Graag nodigen wij deze hobbyisten uit zo spoedig mogelijk te reageren door te bellen met Jan de Jong tel. 0594 549077 of per email jdejo16@gmail.com.

De eerste klootschietwedstrijd vindt plaats op vrijdagavond 2 juni, aanvang om 18.30 uur, kosten 3 euro pp. Deelname is vanaf 14 jaar en op eigen risico. Iedereen is van harte uitgenodigd een keer te komen meedoen met deze gezellige sportieve bezigheid op het parcours achter het museum.

Het jaarlijkse optreden van het Shantykoor Tolbert is op dinsdagavond 13 juni om 19.30 uur op het plein voor het museum. De toegang is gratis en er zijn voldoende zitplaatsen! Tijdens de pauze is er tegen betaling koffie en thee met eventueel koek of cake.

Ook dExpositiee prachtige wisselexpositie van dit jaar is een kijkje meer dan waard : van alles over scheepvaart, schepen, rederijen en scheepvaartmaatschappijen en een ongekende hoeveelheid voorwerpen wat zich zoal aan boord bevindt en ooit bevond.
Komt allen naar deze gezellige activiteiten bij Museum ‘t Steenhuus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>