Niebertermolen “Uitgelicht”

Combineer dit uitje met de kerstmarkt!
De decembermaand geeft altijd gezelligheid wanneer er lichtjes in het donker branden en er mensen bij elkaar komen. Het molenteam wil graag voor de vierde keer een steentje  bijdragen aan deze gezelligheid door te gaan “avond- malen”. Hoewel we de oliebollen- en poffert mixen niet vergeten, malen we bij voldoende wind veevoer.

MolenlantaarnGewoon genieten van het uitzicht in het donker en de molen “by night” binnen zien kan natuurlijk ook. Deze unieke kans is er op zaterdag 16 december. Voor diegenen die niet graag naar boven klimmen; er is een film over de molen op de begane grond te zien. U bent hartelijk welkom bij ons vanaf 14.00 tot 20.00 uur. (goed te combineren met de kerstmarkt in Nuis achter de Coendersborg).

Voor de Niebertermolen wordt 2018 een bijzonder jaar. Het bovenste deel van de Nieberter molen is dan al 200 jaren oud. Iets waar we wel nog wat meer uitleg en aandacht aan gaan geven het komende jaar. In het nieuwe jaar kunnen jonge bezoekers vanaf twaalf jaar een heus JEUGDMOLENAARS diploma halen voor de Niebertermolen.

Wij hopen u deze maand nog op een zaterdagmiddag van 14:00-17:00 uur en op 16 december zelfs tot 20:00 uur te mogen begroeten in de molen aan de Molenweg 62 in Niebert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>