Klaas Landman brengt een boeketje rode rozen

Schlagers, Songs, Smartlappen en speciale gasten
_JDP0463 Dorpsgenoot  en zanger Klaas Landman brengt op zondag 29 oktober a.s. een gevarieerd liedjesprogramma in de kerk van Nuis. Hij wordt bijgestaan door zijn pianist Gerard van der Laan. Het concert begint om 15.00 uur.

Zowel eigen werk als levensliedjes uit vervlogen tijden komen aan bod. Ouderen zullen er daarvan zeker een aantal herkennen,  zoals “Ik stuur je een boeketje rode rozen”, waaraan het programma zijn naam dankt. Voor jongeren is het misschien een eerst kennismaking met de liedjes van toen. Verder hebben enkele bekende songs uit musicals een plekje in het programma gekregen. Ook de speciale gasten laten van zich horen. Dat zijn dit keer Duo Sonic en Kamerkoor Marum o.l.v. Bernard Slofstra.

Klaas Landman is al tientallen jaren actief als zanger en liedjesschrijver. In 2012 won hij de OSF-internetprijs, die hem bij zijn optreden in de finale van dit festival in Theater Carré werd uitgereikt.

In 2013 verscheen zijn gDuo Sonicoed ontvangen CD  “In jou klinkt een lied” waarop 21 liedjes. Een aantal daarvan zijn van eigen hand, maar er staan ook opnames op van bijvoorbeeld “Het Dorp” en het Groningstalige “Hail Gewoon n Laidje”, voor hem geschreven door Lianne Abeln.

Duo Sonic (Zangeres Annette Goede en gitarist/ zanger/ percussionist Hans van Beek) zingen en spelen o.a. easy listening, country, rock en top 40. Zij weten met hun muzikaliteit en geestdrift het publiek op een aanstekelijke manier te vermaken.

Kamerkoor Marum staat onder leiding van dirigent Bernard Slofstra. Het heeft zich -speciaal voor deze gelegKamerkoor-Marumenheid- naast haar normale repertoire met veel enthousiasme op de lichte muziek gestort. Zij leveren daarmee een verrassende bijdrage.

Gerard van der Laan, pianodocent en uitvoerend mus_JPE9212icus geeft naast concerten ook lezingen over allerlei onderwerpen op muziekgebied en begeleidt meerdere zangers en instrumentalisten. Hij zorgt in dit programma voor de muzikale ondersteuning.

Ook samen met de speciale gasten zullen enkele nummers ten gehore worden gebracht, waaronder het overbekende You ‘ll never walk alone.

Al met al belooft het een gezellig concert te worden, waarin diverse muziekstijlen -van een vleugje klassiek tot rock en van smartlap tot musical- elkaar afwisselen. 

Zondag 29 oktober, Kerk Nuis, Nieuweweg 29.  Aanvang 15.00 uur.
Entree 7,50  incl. pauze-koffie/thee.  Reserveren (verdient aanbeveling) bij dhr. D. Dijk derkdijk@ziggo.nl, tel. 0594-641806.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>