Kerstmarkt zaterdag 16 december 2017 bij De Coendersborg in Nuis

Muziekvereniging Amicitia en Plaatselijk Belang Nuis-Niebert organiseren samen weer een Kerstmarkt in Nuis. Dankzij de medewerking van Het Groninger Landschap, die het achterterrein van De Coendersborg en de Cultuurkoepel beschikbaar stelt, kan de kerstmarkt net als vorig jaar op deze prachtige, sfeervolle locatie plaatsvinden. De borg is tijdens de kerstmarkt open voor publiek. Maak van de gelegenheid gebruik, want het is zeer de moeite waard.

schaatsenDit jaar komt er zelfs een kunstijsbaan (van 10 x 10 meter). Kinderen kunnen krabbelen, of schaatsen en ouderen zwieren. Dit wordt mogelijk gemaakt door Plaatselijk Belang Nuis-Niebert in samenwerking met de IJsvereniging Nuis-Niebert. En natuurlijk hoort daar een koek-en-zopie tent bij. Misschien zorgt de natuur dan nog wel voor sneeuw als aanvulling voor een mooi winters plaatje. En de markt: Er hebben zich al 35 verenigingen en particulieren opgegeven om met een kraam op de kerstmarkt te staan. Hiermee is het terrein vol en de opgave gesloten.

Ook het culturele aspect wordt niet vergeten: net als in voorgaande jaren zijn er optredens.
16:30 uur: Bigband & zo [koepel]
18:15 en 19:00 uur: Zangkoor Jonkersvaart [marktplein]
19:30 uur: Muziekvereniging Amicitia [koepel]

Zaterdag 16 december tussen 16.00 en 21.00 uur. Voor informatie kunt u terecht bij Tita Beerlings van Plaatselijk Belang Nuis-Niebert, 0594-549023 of pb@nuisniebert.nl.

Kerstmarkt2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>