Kerstconcert Rôner Singers in Nuis

“Wát een akoestiek, wát een koor!” kopte een krant over het kerstconcert dat de Rôner Singers vorig jaar in de kerk van Nuis gaf. En het was inderdaad een feestelijke muzikale happening. AIMG_0922_christmas_2017lle reden om dit jaar opnieuw voor de kerk in Nuis te kiezen als locatie voor het kerstconcert.

De Rôner Singers zijn er natuurlijk op gebrand om zich weer van hun beste kant te laten zien en horen. Er is de afgelopen maanden hard gewerkt en dat heeft een zeer gevarieerd programma opgeleverd. Een sfeervolle mix van traditionele en moderne kerstliederen uit allerlei landen, veel swingende gospels en een aantal verrassende nieuwe liedjes en arrangementen. Alleen komen luisteren mag natuurlijk ook, maar het publiek zal zeker de gelegenheid krijgen mee te zingen met het koor. Samen zingen maakt blij, is gezond en zorgt voor saamhorigheid. Misschien wel de beste manier om alvast in kerststemming te komen. Harry de Geeter begeleidt het koor op de piano en de muzikale leiding en de presentatie zijn in handen van dirigent Sim Noordhof.

Het concert is op zondag 17 december. Het concert beginnen om 15.00 uur. De kerk is open om 14.30 uur. Voor de kerstconcerten bestaat altijd veel belangstelling dus is het goed om vroegtijdig te reserveren. Dat kan telefonisch (050 503 36 03) of per e-mail: reserveren@ronersingers.nl. De entree bedraagt € 10,- incl. koffie/thee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>