Don’t rain on my parade! Muziek in Kerk Nuis

Hoogstaand optreden in kerk Nuis
Van vrolijk en humoristische Broadwaysongs tot bijzondere, soms onbekende juweeltjes: Don’t Rain on mij Parade! is een sfeervol, humoristisch en toegankelijk programma voor jong en oud.

Annelies Gallagher brengt samen met gastzanger Gerard Doornbos nummers uit onder andere Funny Girl, Wicked, Show Boat en Cabaret en prachtige songs als The Dance en You’ll never know. Verder een speciaal voor haar vertaald theatraal nummer uit de Monty Python musical Spamalot en Zon in Scheveningen, dat wij kennen van Simone Kleinsma. Dit alles onder begeleiding van Jasper Blokzijl (zang en piano).

Knipsel1

Annelies Gallagher foto: Marjan Louwes

Annelies Gallagher
Annelies Gallagher begon haar loopbaan als klassiek zangeres. Jarenlang zong zij in diverse oratoriumkoren. Sinds 2010 is zij zich meer gaan richten op andere genres, waarbij interactie met het publiek steeds voorop staat. Zij brengt haar programma met humor, gezelligheid en liefde voor de muziek.

Jasper Blokzijl

Jasper Blokzijl

Jasper Blokzijl
Jasper Blokzijl studeerde in 2001 af aan het Noord Nederlands Conservatorium en heeft sindsdien zijn sporen verdiend in de pop- en jazzmuziek. Ook heeft hij veel ervaring opgedaan als begeleider in cabaretshows. Jasper is verder werkzaam als pianodocent en coacht beginnende bands.

 

Gerard Doornbos foto: Peter Rijskamp

Gerard Doornbos foto: Peter Rijskamp

Gerard Doornbos
Gerard Doornbos is een van de grondleggers van het theatrale popkoor Grof Volkoren.
Hij heeft diverse solistische rollen vervult op evenementen als Noorderzon en bij verschillende koren- en cultuurfestivals.

wanneer: zondagmiddag, 29 april 2018 15:00 uur
waar: kerk Nuis, Nieuweweg 29, 9364 PA NUIS
entree: € 7.50 (incl. pauzedrankje)
reserveren: derkdijk@ziggo.nl of 0594-641806

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>