Bestuursleden gezocht voor Landbouw- en streekmuseum ‘t Rieuw

Museum ‘t Rieuw is een landbouw- en streekmuseum gevestigd op het landgoed Coendersborg in Nuis. De collectie bestaat uit gereedschappen, werktuigen en gebruiksvoorwerpen die tot in de jaren 60 van de 20e eeuw werden gebruikt, zoRieuwwel in het boerenbedrijf als in de huishouding. Verder zijn er een smederij en een timmerwerkplaats ingericht. Behalve de permanente collectie hebben we jaarlijks een thema-expositie. In de zomerperiode organiseren we extra activiteiten, zoals fietstochten, dag voor old-timer tractoren, dag voor oude ambachten etc.

Het bestuur regelt de dagelijkse gang van zaken en samen met de vrijwilligers beheren we dit landbouw- en streekmuseum. Om dit alles in goede banen te kunnen blijven leiden zijn wij op zoek naar twee bestuursleden. U komt in een vrijwilligersorganisatie met een prettige en vriendelijke werksfeer.

Heeft u interesse om met ons dit mooie museum te beheren of heeft u vragen, dan kunt u altijd contact opnemen met mevr. F. Zwart, tel. 0594-515467.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>