Belangstellingsregistratie bijspijkeren verkeerskennis

De medewerkers van dorpshuis De Vrijborg willen een avond of middag organiseren voor de 55-plussers uit Nuis en Niebert om hun verkeerskennis bij te spijkeren. Het is voor de meeste mensen jaren geleden dat ze hun rijbewijs hebben gehaald en er is wel wat veranderd de afgelopen 30 jaar in het verkeer.
verkeerskennisDe medewerkers willen echter eerst inventariseren of er voldoende belangstelling voor is en of men voorkeur heeft voor een middag of avond (het wordt al vroeg donker en sommige ouderen hebben een hekel aan het in donker rijden). De bijeenkomst wordt gehouden in dorpshuis De Vrijborg, Nieuweweg 80 in Nuis.

Opgeven kan voor 31 oktober via de mail bij abpilat@yahoo.com of telefonisch op 0594-597023 (‘s avonds na 19.00 uur, Aukje Pilat). De bijspijkercursus wordt gegeven door een erkende rijschoolhouder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>